Activiteiten & Actueel

Open Tuinenweekend 17 en 18 juni 2017

Moestuinen, parken, tuinen met uitzicht over het water of de polder, nieuwbouwtuinen, grote en kleine, intieme en spectaculaire tuinen: ze zijn ook dit jaar weer te bezoeken tijdens het Open Tuinenweekend op 17 en 18 juni.

  

* De tuinen die deelnemen aan het Open Tuinenweekend zijn geopend op zaterdag 17 en zondag 18 juni van 10-17 uur. Een aantal zijn alleen op zaterdag of zondag open, enkele hebben afwijkende openingstijden.

Opens external link in new windowH i e r   vind je het overzicht: welke tuin is wanneer open?

* In het menu links op deze pagina kun je de deelnemende tuinen in juni 2017 aanklikken.

* Download h i e r de complete gids als pdf-bestand.

* Op de kaarten hieronder staan de deelnemende tuinen met rode bolletjes aangegeven.

H O U T E N

 

S C H A L K W I J K   E N    'T G O Y

 

 * Groei & Bloei Houten stelt een gids samen van de deelnemende open tuinen met daarin de adressen en de beschrijving van de tuinen. Alle leden hebben deze inmiddels thuisgestuurd gekregen. De gids wordt in juni ook verspreid in Houten (VVV, bibliotheek, boekhandel e.a.) en Schalkwijk. Je kunt de gids ook gratis krijgen bij alle deelnemers aan het weekend.

De gids kun je binnenkort  hier ook downloaden.

* Wil je alvast een voorproefje van het Open Tuinenweekend? Dat kan door een terugblik-in-beeld op het tuinenweekend van vorig jaar. Een aantal tuinen die toen meededen, zijn nu weer deelnemer. Of de tuin er nog hetzelfde uitziet...?Klik in het scherm op de (i) om te zien waar deze foto is gemaakt. 

Opens external link in new windowTerugblik in beeld op het Open Tuinenweekend juni 2016

 

 

 

meer
15
Nov
Bye Bye Buxus
12
Nov
Vergane glorie - Blik op de tuin 875